Täta skåp som tål väderslitage är Pacetells största behov

Pacetell tillverkar digitala hastighetsdisplayer, skyltar och tillbehör med syfte att få bilister att sänka hastigheten. De har varit verksamma sedan 2013 och Peter Skörvald som är innovatören bakom företaget hade arbetat inom elektronikbranschen i 30 år innan han startade företaget.

Pacetell har varit kund hos oss på NPP de senaste åren och vi gör de skåp som tekniken sitter i, samt monterar in den. Därefter testar vi slutprodukten så att allt fungerar. ”NPP är väldigt duktiga på skåp, ni kan verkligen er sak” säger Peter Skörvald. Han tycker att samarbetet med NPP fungerar väldigt bra: ”Det är väldigt praktiskt att kunna lämna över en enkel skiss med de viktigaste funktionerna och måtten och sedan få tillbaka en fin ritning i 3D. NPP kommer ofta med egna förslag på förbättringar och ändringar på vår skiss och så bollar vi tillsammans tills vi har en färdig skiss på en bra produkt. Sedan är ni även väldigt tillmötesgående och flexibla, när det till exempel kört ihop sig för oss med leveranser så löser NPP det, vilket är väldigt skönt att veta”.

Vad är viktigt att tänka på när ni ska köpa skåp till er verksamhet, vad behöver de klara av?
Vi måste ha skåp som är täta, det är väldigt viktigt!” säger Peter och fortsätter: ”I och med att skåpen är öppningsbara är det otroligt viktigt med tätningen och detta har NPP en bra maskin för”.

Vad är nästa steg?
Vi håller på och tittar på en liten box att sätta vid vägkanten som kan föra statistik på bilarnas hastighet”.

Pacetell tillverkar digitala hastighetsdisplayer, skyltar och tillbehör med syfte att få bilister att sänka hastigheten.

Det är väldigt praktiskt att kunna lämna över en enkel skiss med de viktigaste funktionerna och måtten och sedan få tillbaka en fin ritning i 3D

Fler referenser

Fler referenser