För SB International är snabb och tydlig kommunikation, samt bra kvalitet på produkterna viktiga faktorer

SB International gör åkattraktioner för yngre barn där ledordet är ”Interaktivitet”. De gör bland annat bilar, lastbilar, traktorer, båtar och grävare och har sina kunder över hela världen. NPP gör alla plåtdetaljer som sitter på deras produkt Mini Digger och våra kollegor på QPC lackerar dem.

Petter Lindh, Export Manager på SB International säger att de behöver köpa specialprodukter då det inte finns några andra alternativ på marknaden för dem eftersom de tillverkar unika produkter. ”Vi har klara ritningar på hur vi behöver ha våra produkter och är rätt styrda där, men har ändå kunnat göra en hel del produktförbättringar sedan vi började arbeta med NPP” säger han.

Joacim Samuelsson, produktions- och inköpsansvarig på SB International säger att de varit kund till NPP i ca två år och tycker att samarbetet fungerar bra: ”NPP är duktiga på att hantera problem och vi har alltid haft en bra dialog, vilket vi uppskattar”.  

Den största fördelen med NPP enligt Joacim är att de kan ha en snabb och tydlig kommunikation, samt att produkterna håller en hög kvalitet. Han tycker även att det är en stor fördel att NPP har en bra maskinpark och håller god ordning då det underlättar arbetet och förbättrar den slutliga produkten.

”Något jag uppskattar mycket är att NPP var väldigt snabba med att ta sig hit när vi väl bestämde oss för att köra igång en produktion. De visade att de var intresserade och det gör de fortfarande” avslutar Joacim.

SB International gör åkattraktioner för yngre barn där ledordet är ”Interaktivitet”.

Vi uppskattar snabb och tydlig kommunikation, samt bra kvalitet på produkterna

Fler referenser

Fler referenser