Identics kabinettskåp klarar tuffa miljöer och håller år efter år

Identic utvecklar, tillverkar och levererar produkter, system och mjukvara som registrerar och hanterar tankning och vätskor av fordon på fordonsdepåer med fokus på kollektivtrafik. Fordonen får bland annat utrustning som säkerställer en effektiv och säker tankning. ”Vi är marknadsledande inom vårt verksamhetsområde och vi levererar utrustning, tjänster och molnbaserad mjukvara som gör att våra kunder på ett mer effektivt sätt kan följa upp och optimera sin fordonsflotta” berättar Richard Holt, VD på Identic.

Identic har varit kund till NPP under lång tid och har genom åren köpt flera olika produkter. I dagsläget levererar vi i huvudsak ett kabinettsskåp som deras utrustningen sitter i. ”Den största anledningen till att vi samarbetar med NPP är för att ni levererar produkter med hög kvalitet” säger Richard Holt och fortsätter:

”Den feedback vi får från användarna är att det är en hållbar kvalitetsprodukt, vilket är viktigt för oss”.

Den huvudsakliga anledningen till att Identic väljer specialprodukter framför standard är att det i slutändan blir både enklare och mer funktionellt. Framför allt har de höga krav på ventilationen, vilket ett specialskåp kan anpassas för. ”För oss är kvalitén väldigt viktig, framför allt på finishen och ytbehandlingen. Skåpen är placerade i en miljö som utsätts för mycket fukt, vilket skåpen måste klara av.

Vi vill inte ha en produkt som rostar efter ett halvår” säger Richard.  

På Identic har de ett ständigt pågående produktutvecklingsdiskussion där de tillsammans med NPP ser på förbättringsmöjligheter gällande skåpen, men även hur de kan effektivisera produktionen. ”Våra produkter har en livslängd på över 20 år, vilket gör att vi hela tiden måste se hur vi kan göra förbättringar på alla plan”avslutar Richard.

Identic utvecklar, tillverkar och levererar produkter, system och mjukvara som registrerar och hanterar tankning och vätskor av fordon på fordonsdepåer med fokus på kollektivtrafik.

Vi vill inte ha en produkt som rostar efter ett halvår

Fler referenser

Fler referenser