Anders Rydholm – vill hellre arbeta med händerna än med maskiner

Anders Rydholm har jobbat på NPP i drygt 19 år och trivs väldigt bra på monteringen där han har varit från start. Anders uppskattar fysiskt arbete och vill hellre arbeta med händerna än med olika maskiner. Han gillar omväxling i arbetet, annars har han lätt för att bli uttråkad.                                                                                

Namn: Anders Rydholm
Gör på NPP:
Är på monteringen
Styrka:
Har varit med länge, noggrann, kvalitetsmedveten
Gör på fritiden:
Är på gymmet, kolla på sport. Läser, tränar, hjälpa sonen med hans hus.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Omväxlingen, jag gillar att inte att göra samma sak varje dag, vilket det aldrig blir på monteringen. Jag uppskattar även det fysiska i arbetet. Sedan är såklart mina medarbetare och arbetsmiljön väldigt bra, vilket gör jobbet roligare.

Vad är utmaningen?
– När det kommer något nytt som man aldrig jobbat med innan, det är både en utmaning och roligt. Sedan är ju arbetet på en sådan här industri en ständig process mot förbättringar. Både vad gäller själva produkterna och arbetssättet. Något som kan vara både roligt och frustrerande när man tycker saker tar för lång tid att ändra på. Det är inte alltid lätt att ändra ett arbetssätt, men det är otroligt viktigt att ständigt försöka utvecklas och sträva mot förbättringar.

Vad är det bästa med NPP som arbetsplats?
– Vi som jobbar tillsammans i monteringen har en väldigt bra sammanhållning och god stämning. Många av oss har varit här länge vilket gör att vi är väldigt sammansvetsade och det både underlättar arbetet, samt gör dagarna roligare.

Vad gör NPP unika?
– Vi har väldigt många olika kunder inom skiftande branscher och verksamheter, vilket gör att vi är otroligt flexibla och kan hantera många olika typer av produkter.

Fler nyheter