Mediaskåp till Hexatronic

Förenklat mediaskåp för installation av optiska fibrer i lägenheter skapar lönsamhet för Hexatronic. De små nätta skåpen lackas i vitt och smälter lätt in miljön i lägenheterna.

Hexatronic är ett snabbväxande företag som bland annat tillhandahåller en egenutvecklad produktportfölj inom segmentet bredband över fiber till hemmet. I sortimentet ingår också produkter för andra kommunikationslösningar såsom TV och telefoni.

I takt med att Hexatronic avancerar på marknaden får de också förfrågningar på flera större projekt. En förfrågan från Linden i Nässjö gällde bredbandsutbyggnad för ca 1800 lägenheter.

Eftersom pris och flexibilitet är av stor betydelse vid sådana projekt vände sig Hexatronic till NPP. Uppdraget var att utveckla ett nytt mediaskåp, specialanpassat efter de komponenter som skall installeras. Via våra designförslag i 3D kunde vi diskutera olika idéer och lösningar innan vi hittade en optimal konstruktion. Resultatet blev ett smäckert litet mediaskåp, utan onödig utrustning, som kan tillverkas till en låg kostnad.

Vår prototyp uppfyllde alla förväntningar och Hexatronic vann i sin tur upphandlingen till Linden Fastigheter. Vi har sedan dess producerat och levererat de 1800 skåp projektet omfattade och Hexatronic har varit mycket nöjda.
 
"Det bästa med NPP är flexibilitet, lyhördhet, deras tekniska kunskap och personlig service, samt deras förmåga att anpassa lösningar efter kundens önskemål och bistå med förbättringar i den tekniska lösningen"
Ove Almersson, Marknadschef på Hexatronic Hexatronic

För mer information angående anpassade mediaskåp, Kontakta kundcenter