Vinnare av tävlingen "IT i världsklass"

den 19 maj 2012 | 15:31

"Vinnaren Nässjö Plåtprodukter (NPP) visar på en insikt att rätt IT-miljö genererar förutsättningar för utveckling av den egna verksamheten. Man visar på en drivkraft och vilja att ta klivet in i framtiden och på så sätt förbättra sin informationshantering samt skapa ett modernt och effektivt arbetsätt; allt för att göra bättre affärer.”

umbraco.MacroEngines.DynamicXml

Den 20:e februari startade Microsoft en tävling i Småland där de ville hitta ett lokalt företag som skulle ha nytta av en total "it-makeover". NPP skrev det vinnande bidraget till tävlingen och juryns motevering till varför just NPP vann finns här ovan.

Vinsten bestod av en total genomgång och uppgradering av IT-miljön på företaget till ett värde av 200 000 kronor. JSC it-partner kommer både analysera och uppgradera vår IT-miljö, bland annat genom migrering till Office 365 och uppstart av Share Point.

Förutom allt detta fick vi 20 st. Nokia Lumia 800 mobiltelefoner och 12 st. HP ProBook 6560b. Vi på NPP är mycket glada över vinsten och man kan följa vår it-makeover på IT i världsklass-Bloggen