pic
VALFRI RÄTT INKL. SALLAD, DRYCK OCH KAFFE!
pic
I ALLA PIZZOR INGÅR TOMATSÅS OCH OST!
pic
GOD MAT FÖR ALLA PLÅNBÖCKER!
pic
Salladsbar
Isbergssallad, tomat och gurka ingår, välj därefter 5 tillbehör från vår lista. Massor med fräscha ingredienser, massor av goda såser. Välkomna!
pic
Nattöppet
Fredagar och lördagar har vi öppet fram till 03.00. Om hungern skulle komma krypande på småtimmarna, vet ni vart ni ska gå!

Nattsudd!
pic
Nya fräscha lokaler
Ny inredning har vi skaffat oss under semestern, kom in och ät, upplev den nya inredningen.
pic
Salladsbar
Kombinera din egen sallad. Välj 5 stycken valfria ingredienser samt 1 st dressing. Sallad, tomat och gurka ingår.
pic
Öppettider
Måndag-torsdag, har vi öppet från 11.00 till 22.00.
Fredagar från 11.00-03.00.
Lördag 11.00-03.00.
Söndag 12.00-22.00.
pic
Visste du…
… att vi har glutenfria pizzabottnar! God mat för alla plånböcker!
Barnpizza 10:- billigare!
Studentrabatt 10:-
pic
Familjepizzor
Nummer 1-19 kostar 180:-
Nummer 20-39 kostar 200:-
Nummer 40-46 kostar 215:-
pic
Dagens – Avhämtning 80:-
Och givetvis har vi studentrabatt, 70:-.
pic
Stans godaste…
… pizzor och kebaber!

Billig Moncler Jacka dam Rea


Av anonym September 11, 2008 04:47Billig Moncler Jacka dam Rea, Många icke-statliga organisationer främja ekonomiska orsaker anti globalisering, förbud mot barnarbete, avkopplande av immateriella rättigheter, eller en skälig ersättning för jordbruksprodukter. Många av dessa orsaker är både värdigt och ljud. Ack, de flesta icke-statliga organisationer saknar ekonomisk sakkunskap och orsaka skada på de påstådda mottagarna av deras välgörenhet. Icke-statliga organisationer är ibland manipulerade av eller samverka med industrigrupper och politiska partier.Billig Moncler väst Rea, Det är just därför jag vägrar att köpa något från Apple på principen. Stor marknadsföring där. Robert LucienBillig Moncler Jacka Rea, låter som Apple pressades av Nike. det är bara inte Apples kärnverksamhet.

Av Robert Lucien den 11 September, 2008 07:24 PMBy David på 11 September, 2008 09:38

Det skulle vara 'manipulering med en enhet datasäkerhet' och bär en böter på minst 20 år i Gulag. pplying afrikansk filosofi i byggnad gemenskapenBillig Moncler Jacka online Rea, En värld där en regering (Filippinerna) placerade följande annons i tidskriften Fortune.... 'För att attrahera företag som ditt har vi avverkat berg, raserade djungler, fyllda träsk, flyttade floder, flyttade städer allt för att göra det lättare för dig och ditt företag att göra affärer här. 'En värld där globala skogar och vilda djur utrotas för att göra plats för företag, liksom för 1,3 miljarder nötkreatur, 1,8 miljarder får och getter, 0,9 miljardergrisar och 17,2 miljarder kycklingar (vars antal har fördubblats under de senaste tio åren).Billig Moncler återförsäljare Rea, En värld där 40 procent av världens befolkning lever i fattigdom och lider av undernäring, medan människor i mitt land spendera 15 miljarder dollar per år på att förlora vikt, och en extra 22 miljarder på skönhetsmedel.

En värld där 1992, 2 miljarder människor lever i länder med en genomsnittlig inkomst på $ 400, 2,6 miljarder årliga per capita nådde $ 1600 och endast 830 miljoner har ett genomsnitt på $ 22.000.

Billig Moncler Jacka dam Rea, Kommer Guds utvalda instrument, African American kyrka, hämta Kristus till den kommande världen genom filosofi ubuntu?Billig Moncler Jackor Rea, Kommer kyrkan styra sinnen och hjärtan för människorna i denna nya värld till sanningen?Billig Moncler dunJacka Rea, Globala räckvidder som Habitat for Humanity och vårdhem i stadsområden som Detroit, Chicago och Atlanta har förstått och övat filosofi Ubuntu. Ministeriet i en postmodern, pluralistisk världen måste föra samman de motsatser; det måste omfatta och överbrygga en värld som är hemlösa och väl inrymt, en värld som är både döende och frisk, en värld som är både fiktion och fakta, en värld som är överviktiga och anorektisk samtidigt.

Jag tycker det är hemskt att det ordet 'kristen' är nu så fet från alla finger det att det har blivit hala och slemmiga fram en tvekar att plocka upp.

När vi agerar på djupt känna en känsla av att vara ansluten till andra genom vår gemensamma mänsklighet, när vi betraktar verkligen själv och andra som en, när vi vårda mänsklig värdighet, alla våra relationer och nivån på våra beteenden och åtgärder höjs till en högre plan. När vi förstår och praktisera Ubuntu vi kommer att inse att alla har viktig roll att spela, som måste hållas i balans, ingen dominerar den andra. Vi måste 'bryta väggarna ner. Bygg upp kroppen. Ta med människor.' ppointed altruisternabillig monclear Rea, Vissa icke-statliga organisationer som Oxfam, Human Rights Watch, Läkare utan gränser, eller Amnesty verkligen bidra till att förbättra välfärden, till att lindra hunger, främjandet av mänskliga och medborgerliga rättigheter, eller att stävja sjukdomen. Andra vanligen i skepnad av tankesmedjor och lobbygrupper är ibland ideologiskt partisk, eller religiöst engagerad och ofta till tjänst för särintressen.Billig Moncler sverige Rea, Oavsett deras övertalning eller modus operandi, alla icke-statliga organisationer är topptyngda med inrotade, väl ersättning, extravagant piggnade byråkratier. Opacitet är typiskt för icke-statliga organisationer. Amnestys regler förhindrar dess tjänstemän från offentligt diskutera det inre arbetet i organisationen förslag, debatter, åsikter tills de har blivit officiellt röstade i sitt uppdrag. Således, avvikande åsikter sällan få en öppen hearing.

Ingreppet på statens suveränitet av internationell rätt inskriven i många fördrag och konventioner tillåter icke-statliga organisationer att engagera sig i hittills strikt inre angelägenheter som korruption, medborgerliga rättigheter, sammansättningen av media, straffrättsliga och civila koder, miljöpolitik, eller fördelningen av ekonomiska resurser och av naturtillgångar, såsom mark och vatten. Inget fält regerings aktivitet är nu undantagna från bländning av icke-statliga organisationer. De tjänar som självutnämnda vittnen, domare, jury och bödel i ett.

Icke-statliga organisationer fungerar som långa armar av sina sponsrande stater samla intelligens, poler sin image, och främja deras intressen. Det finns en karuselldörr mellan personal icke-statliga organisationer och regeringsbyråkrati över hela världen. Det brittiska utrikesdepartementet finansierar en mängd icke-statliga organisationer, inklusive våldsamt 'oberoende' Global Witness i oroliga platser, såsom Angola. Många värd regeringar anklagar icke-statliga organisationer av omedvetet eller medvetet tjänar som härdar för spionage.billig dunJacka moncler Rea, Mycket få icke-statliga organisationer härleda en del av sin inkomst från offentliga bidrag och donationer. De mer omfattande frivilligorganisationer tillbringar en tiondel av sin budget på PR och värvning av välgörenhet. I ett desperat försök att locka internationell uppmärksamhet, så många av dem ljög om sina projekt i Rwanda krisen 1994, berättar 'The Economist', att Röda Korset kände sig tvungen att upprätta en tio poäng obligatorisk NGO etiska regler. En uppförandekod antogs 1995. Men fenomenet återkom i Kosovo.Billig Moncler stockholm Rea, Stora icke-statliga organisationer liknar multinationella företag i konstruktion och funktion. De är hierarkiska, upprätthålla stora medier, regeringen lobbying, och PR-avdelningar, huvud jakt, investera intäkterna i professionellt förvaltade portföljer, tävla i statliga anbud och äger en rad olika orelaterade företag. Aga Khan fonden för ekonomisk utveckling äger licensen för andra mobiloperatör i Afghanistan bland andra företag. I detta avseende, icke-statliga organisationer är mer som sekter än som medborgarorganisationer.

Alla icke-statliga organisationer anspråk på att vara icke vinstdrivande ännu, många av dem har betydande aktieportföljer och missbrukar sin ställning för att öka marknadsandelen för företag de äger. Intressekonflikter och oetiskt beteende i överflöd.Billig Moncler Jacka dam Rea, Det är talande att invånarna i många utvecklingsländer misstänker västvärlden och dess icke-statliga organisationer för att främja en agenda för protektionism. Stränga och dyra arbets- och miljöbestämmelser i internationella fördrag kan mycket väl vara ett knep för att parera import bygger på billig arbetskraft och uttagnings utlösa på väl förskansade inhemska industrier och deras politiska stooges.


Billig Moncler Jacka dam Rea, Stort utbud online - Köp nu!. Billig Moncler väst Rea 100% autentiska På Nätet: