pic
VALFRI RÄTT INKL. SALLAD, DRYCK OCH KAFFE!
pic
I ALLA PIZZOR INGÅR TOMATSÅS OCH OST!
pic
GOD MAT FÖR ALLA PLÅNBÖCKER!
pic
Salladsbar
Isbergssallad, tomat och gurka ingår, välj därefter 5 tillbehör från vår lista. Massor med fräscha ingredienser, massor av goda såser. Välkomna!
pic
Nattöppet
Fredagar och lördagar har vi öppet fram till 03.00. Om hungern skulle komma krypande på småtimmarna, vet ni vart ni ska gå!

Nattsudd!
pic
Nya fräscha lokaler
Ny inredning har vi skaffat oss under semestern, kom in och ät, upplev den nya inredningen.
pic
Salladsbar
Kombinera din egen sallad. Välj 5 stycken valfria ingredienser samt 1 st dressing. Sallad, tomat och gurka ingår.
pic
Öppettider
Måndag-torsdag, har vi öppet från 11.00 till 22.00.
Fredagar från 11.00-03.00.
Lördag 11.00-03.00.
Söndag 12.00-22.00.
pic
Visste du…
… att vi har glutenfria pizzabottnar! God mat för alla plånböcker!
Barnpizza 10:- billigare!
Studentrabatt 10:-
pic
Familjepizzor
Nummer 1-19 kostar 180:-
Nummer 20-39 kostar 200:-
Nummer 40-46 kostar 215:-
pic
Dagens – Avhämtning 80:-
Och givetvis har vi studentrabatt, 70:-.
pic
Stans godaste…
… pizzor och kebaber!

Billig Moncler Jacka Rea


Alla kommentarer bör respektera New Scientist husregler. Om du tror att en viss kommentar bryter dessa regler vänligen låt oss veta, att citera den aktuella kommentaren.Billig Moncler Jacka Rea, Icke-statliga organisationer såsom den internationella krisgruppen har öppet ingripit på uppdrag av oppositionen i de senaste parlamentsvalen i Makedonien. Andra icke-statliga organisationer har gjort det i Vitryssland och Ukraina, Zimbabwe och Israel, Nigeria och Thailand, Slovakien och Ungern och även i västra, rika, länder, däribland USA, Kanada, Tyskland och Belgien.Billig Moncler väst Rea, Hmmm låter som en hel del byråkratiska storebror syndrom för mig. Förvånad Apple följer denna väg vad med det är fallet med de 'Apple Clone datorer', som räknar med att vinna målet, eftersom de anser att det bryter regler monopol för Apple att ha hårdvara särskild programvara. gåtfulla EmuBillig Moncler Jacka Rea, Dess en knepig en eftersom dess mindre exakt om det inte väl fast, liksom i fickan utformad för skor.

Av Vebdicar Decarian den 11 September, 2008 11:19

Det handlar om pengar. Med tanke på att det är Apple som gör begränsningen, verkar det de skyddar sina inkomster från närstående Nike försäljning. Då konsumenten hade pre varnade innan de köpte.Billig Moncler Jacka online Rea, Genom paulus Bangkok den September 12, 2008 06:33Billig Moncler återförsäljare Rea,   Ärkebiskop Desmond Tutu

Det skulle vara 'manipulering med en enhet datasäkerhet' och bär en böter på minst 20 år i Gulag. pplying afrikansk filosofi i byggnad gemenskapen

Billig Moncler Jacka Rea, En värld där 1992, 2 miljarder människor lever i länder med en genomsnittlig inkomst på $ 400, 2,6 miljarder årliga per capita nådde $ 1600 och endast 830 miljoner har ett genomsnitt på $ 22.000.Billig Moncler Jackor Rea, En värld där 40 procent av världens befolkning lever i fattigdom och lider av undernäring, medan människor i mitt land spendera 15 miljarder dollar per år på att förlora vikt, och en extra 22 miljarder på skönhetsmedel.Billig Moncler dunJacka Rea, Kommer Guds utvalda instrument, African American kyrka, hämta Kristus till den kommande världen genom filosofi ubuntu?

En värld där, 1992, Michael Jordan tjänade $ 20.000.000 för att främja Nike skor som är mer pengar i påskrifter än hela den årliga löne av alla indonesiska fabriker som gör skorna. 'Vad är världen på väg?' är en fråga på allas läppar. Det är en fråga ovärdig kyrkan.

Kommer kyrkan styra sinnen och hjärtan för människorna i denna nya värld till sanningen?billig monclear Rea, Jag tycker det är hemskt att det ordet 'kristen' är nu så fet från alla finger det att det har blivit hala och slemmiga fram en tvekar att plocka upp.Billig Moncler sverige Rea, En journalist tilldelades Libanon takten. Vandring genom bombade ut gatorna i Beirut en dag, hörde han några vackra musik kommer från en dörröppning. Han vandrade över där musiken spelas och det såg en pojke som leker en flöjt. Musiken var vacker, men flöjt var den konstigaste ser instrument han någonsin hade sett. Han fick så nära som han ordentligt kunde få när gossen slutat spela, log och gav honom instrumentet. Det var inte förrän han plockade upp flöjt gjorde journalisten förstår. För vad denna unga libanesiska pojke hade gjort var att hitta i något område en kasserad gevär, re borrhål i pipan av geväret och förvandla en pistol till en flöjt.

Globala räckvidder som Habitat for Humanity och vårdhem i stadsområden som Detroit, Chicago och Atlanta har förstått och övat filosofi Ubuntu. Ministeriet i en postmodern, pluralistisk världen måste föra samman de motsatser; det måste omfatta och överbrygga en värld som är hemlösa och väl inrymt, en värld som är både döende och frisk, en värld som är både fiktion och fakta, en värld som är överviktiga och anorektisk samtidigt.

När de som tillhör de afrikanska diasporan börjar träna Ubuntu kan vi vara så libanesisk pojke att göra omvandla destruktiva vapen i fredliga instrument. När kyrkan bygger broar som för ihop ändarna, gör det musik. Vilket kommer det att bli? Vad kommer framtiden ut? Instrument för förstörelse eller instrument av healing? Bågar eller Harps? Pistoler eller räfflor?billig dunJacka moncler Rea, När vi agerar på djupt känna en känsla av att vara ansluten till andra genom vår gemensamma mänsklighet, när vi betraktar verkligen själv och andra som en, när vi vårda mänsklig värdighet, alla våra relationer och nivån på våra beteenden och åtgärder höjs till en högre plan. När vi förstår och praktisera Ubuntu vi kommer att inse att alla har viktig roll att spela, som måste hållas i balans, ingen dominerar den andra. Vi måste 'bryta väggarna ner. Bygg upp kroppen. Ta med människor.' ppointed altruisternaBillig Moncler stockholm Rea, Vissa icke-statliga organisationer som Oxfam, Human Rights Watch, Läkare utan gränser, eller Amnesty verkligen bidra till att förbättra välfärden, till att lindra hunger, främjandet av mänskliga och medborgerliga rättigheter, eller att stävja sjukdomen. Andra vanligen i skepnad av tankesmedjor och lobbygrupper är ibland ideologiskt partisk, eller religiöst engagerad och ofta till tjänst för särintressen.

Alltid själv utsett, de svarar ingen valkrets. Även ovalda och okunniga om de lokala förhållandena, konfrontera de demokratiskt valda och de som röstade dem in i kontor. Några av dem är insnärjd i brottslighet och korruption. De är icke-statliga organisationer eller icke-statliga organisationer.Billig Moncler Jacka Rea, Ingreppet på statens suveränitet av internationell rätt inskriven i många fördrag och konventioner tillåter icke-statliga organisationer att engagera sig i hittills strikt inre angelägenheter som korruption, medborgerliga rättigheter, sammansättningen av media, straffrättsliga och civila koder, miljöpolitik, eller fördelningen av ekonomiska resurser och av naturtillgångar, såsom mark och vatten. Inget fält regerings aktivitet är nu undantagna från bländning av icke-statliga organisationer. De tjänar som självutnämnda vittnen, domare, jury och bödel i ett.


Billig Moncler Jacka Rea, rea billigt online - Upp till -65%. Billig Moncler väst Rea Outlet på nätet 100% äkta kvalitet: