pic
VALFRI RÄTT INKL. SALLAD, DRYCK OCH KAFFE!
pic
I ALLA PIZZOR INGÅR TOMATSÅS OCH OST!
pic
GOD MAT FÖR ALLA PLÅNBÖCKER!
pic
Salladsbar
Isbergssallad, tomat och gurka ingår, välj därefter 5 tillbehör från vår lista. Massor med fräscha ingredienser, massor av goda såser. Välkomna!
pic
Nattöppet
Fredagar och lördagar har vi öppet fram till 03.00. Om hungern skulle komma krypande på småtimmarna, vet ni vart ni ska gå!

Nattsudd!
pic
Nya fräscha lokaler
Ny inredning har vi skaffat oss under semestern, kom in och ät, upplev den nya inredningen.
pic
Salladsbar
Kombinera din egen sallad. Välj 5 stycken valfria ingredienser samt 1 st dressing. Sallad, tomat och gurka ingår.
pic
Öppettider
Måndag-torsdag, har vi öppet från 11.00 till 22.00.
Fredagar från 11.00-03.00.
Lördag 11.00-03.00.
Söndag 12.00-22.00.
pic
Visste du…
… att vi har glutenfria pizzabottnar! God mat för alla plånböcker!
Barnpizza 10:- billigare!
Studentrabatt 10:-
pic
Familjepizzor
Nummer 1-19 kostar 180:-
Nummer 20-39 kostar 200:-
Nummer 40-46 kostar 215:-
pic
Dagens – Avhämtning 80:-
Och givetvis har vi studentrabatt, 70:-.
pic
Stans godaste…
… pizzor och kebaber!

Billiga parajumper jacka


TA en sida från NIKEBilliga parajumper jacka, Att bry sig om arbetarna i leveranskedjan börjar med en mer leverantör respekt planeringsprocessen på Nike, säger hon.Billiga parajumper jacka, '(Revision) antar problemet är (att) det finns dåliga chefer som måste bevakas oftare', som är i allmänhet inte är fallet, sade Locke. I stället är problemet personal tillräckligt utbildade för att köra komplexa operationer och varumärken och detaljister ställa orimliga krav på leverantörerna.Billiga Parajumpers long bear, Rutin övningar som jogging, löpning, yoga, aerobics och andra kan vara mer njuta och underhållande medan de åtföljs av bra musik. Men du kan inte bära din musiksystem överallt med dig. iPod är en liten underhållning gadget med massor av musik i den. Och med ett armband, behöver du inte oroa dig att hålla denna lilla enhet också.

'Plötsligt behöver du inte överskott övertid eftersom du kör en bra verksamhet. Marginalerna är högre, och du har råd att betala folk lite bättre.'

Ett armband kan du fritt bära din iPod. Det tillåter dig att fästa den på armen där det kommer att vara säkra. Detta armband är ganska säkra på armen som inte glider av iPod och samtidigt, löst nog att det inte hindrar blodflödet i kroppen eller hindra dina rörelser. På så sätt är din iPod inte är skadad och låter dig njuta av musik.Parajumpers kodiak women, Detta tillbehör är ganska tålig; fortfarande att det inte kan motstå missbruk. Du måste använda den noggrant, om du vill behålla den med dig i många år framöver. Armbandet kan passa standard iPod mini och kan också passa iPod med nya omslag. Nu kan du resa med din iPod med stil.Parajumpers jackor, Nikes friställning sista veckan i många FuelBand Watch utveckling och marknadsföring anställda tyder på att deras Hi Tech FuelBand Watch är på det sista fästingar.

Om du vill köpa en Apple iPod armband, kan du besöka välrenommerade nätbutiker. Många av dem erbjuder bra erbjudanden för kvalitet grejer. pple iWatch Egenskaper och funktioner

Billiga parajumper jacka, 1 Om Nike är spännande marknaden, verkar det logiskt att Apple skulle vara nyfiken på att se om Nike lärt sig något som Apple inte redan vet om marknaden. Och som en regissör, ​​vilket ansvar behöver Cook måste råda företaget på iWatch typer av beslut.Billiga Parajumpers online, 2 Om Nike är att få ut från marknaden på grund Cook har sagt dem Apple släpper den mycket spekulerats iWatch har vad tagit dem så lång tid? Efter gick hela Cook på Apple styrelse i november 2005. Detta scenario verkar också ta upp en hel passel ytterligare frågor om förvaltnings ansvar på båda sidorBilliga Parajumpers sverige, Det är rimligt att säga att Apple skapade tabletten marknaden med iPad. Apple tog order för över 300.000 iPads dagen produkten släpptes. Vid slutet av den första månaden, var antalet över en miljon. Apple visade senare att det tog företaget dubbelt så tid att sälja samma antal av de ursprungliga första generationens iPhone.

Den iWatch Vad och WhenWhat blir het nästa år för killen eller gal som har allt? Jag talar om techie som fick sin första iPod över ett decennium sedan tillbaka i november 2001. iPod morfas sedan genom den kompakta Shuffle, Nano, Video, Touch, och naturligtvis, Classic med dess 160 Gigabyte lagrings kapacitet.

Så kan en iWatch vara Apples nästa måste enhet? Absolut inte om du definierar marknaden genom vad som finns idag som Apple har aldrig. Apple behöver för att kunna skapa en marknad som kommer att knäppa upp en miljon enheter innan det är även meningsfullt. Apples kultur är att skapa marknaden, inte fylla ett behov på marknaden.Parajumpers gobi, Komplett handsfree kontroll över din iPhone / iPad (iPIP) exklusive visualizationsNotification om du får utanför räckvidden för din (iPIP). Inga fler lämnar hemmet utan din telefon.Billiga Parajumpers denali, Som Nike, har Apple satt uppförandekoder och granskar sina leverantörer, med begränsad effekt och som Nike, har det kallas i FLA att granska revisioner. So far so good, men den viktigaste lärdomen från Nike är att denna övervakning har sina begränsningar. Som Hannah Jones, Brit som ansvarar för skomakare globala företagsansvar ansträngningar, berättade denna vecka.. 'All övervakning gör är att avslöja de frågor som inte lösa dem Orsakerna till överdriven övertid, till exempel, är fruktansvärt komplicerat. du måste göra systemanalys. du måste göra 'orsaken' analys '.

Men en dag foto op inte uppgår till mycket, med tanke på storleken av utmaningen för Apple att få ner den mänskliga kostnaden av prylar som vi älskar.

För att parafrasera en Storbritanniens förre premiärminister, måste Apple att få tufft på supply chain missbruk och tuff om orsakerna till försörjningskedjan missbruk.Billiga Parajumpers kodiak, Att nöja sig med problemet med överdriven övertid, där de mest flagranta brott mot Apples standarder hittades av FLA på Foxconn, höja lönerna kommer att hjälpa, men som hon berättade, det finns många andra faktorer som spelar in som gör detta en svår utmaning. En är inkonsekvent tillämpning av ländernas egna arbetsrätt, med lokala arbetsgivare som utnyttjar förvirringen.Billiga Parajumpers jacka rea, Vad Ms Jones kallar 'trågen och dalar och toppar i efterfrågan', som kräver leverantörer ibland att stapla övertid ovanpå övertid, dessa kan ofta spåras tillbaka till hur en kund som Apple fungerar.

Nike analys av 'bakomliggande orsakerna' inkluderar orealistiska antaganden om en fabrikens kapacitet som kan göras genom lokala chefer desperata att vinna affärer från en global jätte.Billiga parajumper jacka, Det finns mer. Nike har precis lanserat en ny typ av löparskor man kallar Flyknit, som stickas ihop med en enda tråd i stället för att göras genom att skära och kombinera ett flertal komponenter.


Billiga parajumper jacka, Stockholm Outlet på nätet. 2015 heta försäljning.. Billiga parajumper jacka spara upp till 68% Rabatt på nu!: